was successfully added to your cart.

10 ani de iPhone

Știați că iPhone a implinitĀ 10 ani pe data de 9 ianuarie 2017? Ei bine noi nu știam acest lucru, Ć®nsă mai bine mai tĆ¢rziu decĆ¢t niciodată.

Acum 10 ani, Steve Jobs urca pe scena de la MacWorld, expoziție dedicată produselor Apple, și prezenta device-ul ce avea să definească cea mai mare companie IT din lume ā€“ iPhone-ul. Acesta era disponibilĀ doar in varianta de 4GB si 8GB careĀ costau Ć®n Statele UniteĀ 500 USD, respectiv 600 USD.

Deși prezentarea oficială a avut loc pe 9 ianuarie 2007, nu aceasta a fost și data lansării pe piață a produsului. Compania Apple a stabilit data de 29 iunie 2007 și a adus sute de clienți formĆ¢ndu-se cozi foarte mari Ć®n jurul magazinelor Apple din Statele Unite.

A fost numit iPhone, Ʈnsă Steve Jobs l-a descris ca fiind un produs 3 Ʈn 1:

  • Un iPod cu touchscreen
  • Un telefon revolutionar
  • Un device ce poate fi folosit pentru accesarea internetului

Deși descrierea lui Jobs are o vechime de un deceniu, ea Ć®ncă rămĆ¢ne valabilă. iPhone este Ć®n continuare un telefon multifuncțional fiind descris de către fondatorul Apple ca un dispozitiv ce poate reda muzică, viziona filme, emisiuni TV și sincroniza poze. Datorită design-ului Ć®nchipuit de Steve Jobs și numeroaselor funcții pe care le Ć®ndeplinește smartphone-ul modern, au avut foarte mult de suferit produse precum player-ele MP3 și camerele foto compacte.

La acel moment acest concept de telefon părea un pic cam ambițios ā€“ un computer care să incapă in buzunar fiind optimizat pentru a putea fi utilizat cu ajutorul degetelor. Ǝnsă odată cu trecerea timpului, viziunea lui Jobs a Ć®nceput să devină din ce in ce mai reală. iPhone-ul descris de către Steve Jobs Ć®n 2007 este mult aproape de iPhone 7 decĆ¢t primul: un device cu ecran mare ce poate reda muzicăĀ Č™i filme cu ajutorul aplicațiilor dezvoltate pentru platforma iOS.

Primul iPhone

Primul iPhone care a apărut Ć®n anul 2007 avea ca sistem de operare OS 10. CĆ¢nd Steve Jobs a fost Ć®ntrebat de ce a ales să folosească acestĀ sistem de operare sofisticat pentru noua sa jucărie, el a răspuns: „Pentru că are tot ce avem nevoie! Are multi-tasking, power management funcție pe care oĀ avem deja de cĆ¢Č›iva ani pe device-urile Apple, și o securitate Ć®naltă.”

3 Ʈn 1

Acest ā€œprodus 3 Ć®n 1ā€, cum a fost prezentat de Steve Jobs acum 10 ani, este și la ora actuală cel mai important device al companiei Apple. ā€iPhone-ul este un lucru esențial Ć®n viața clienților noștri, și astăzi mai mult ca niciodată redefinește modul Ć®n care noi comunicăm, Ć®n care ne distrăm, Ć®n care muncim și Ć®n care trăim.ā€, a declarat șeful companiei Tim Cook pe site-ul Apple. Totodată el s-a folosit de această ocazie pentru a promite mai multe de la Apple pentru viitor. ā€iPhone-ul a stabilit standardul pentru smartphone-uri Ć®n primul deceniu și acesta este doar Ć®nceputul. Ce-i mai bun abia urmează. ā€

Author Robert

Am remarcat profesionalism Ć®n ceea ce fac și o doza mare de Ć®ncredere și sinceritate pe care le-o ofer oamenilor zi de zi. Am realizat că pun la suflet ceea ce fac și asta fără să ofer prea multe explicații inutile pe care un client oricum nu le Ć®nțelege Ć®n proporție de 100%.

More posts by Robert

Lasă un răspuns

Ā© 2016 Glassgsm.ro. | CUI: 32543269 | J33/896/2013