was successfully added to your cart.

Apple

Apple a intensificat campania de promovare pentru iPhone X

By 12 octombrie 2017 No Comments

Deși campania de promovare a smartphone-ului iPhone X a Ć®nceput odată cu lansarea ideii de ediție aniversară, zilele acestea, panourile publicitare cu noul telefon au apărut Ć®n cele mai mari orașe din lume.Ā  Mai sunt doar două săptămĆ¢ni pĆ¢nă cĆ¢nd fanii Apple pot face precomenzi pentru iPhone X. PĆ¢nă atunci, Apple s-a folosit de cĆ¢teva panouri publicitare imense. Acestea au fost plasate strategic, Ć®n cele mai importante puncte ale orașelor mari din Ć®ntreaga lume.

Printre locațiile care beneficiază de aceste panouri publicitare se află: Toronto, Barcelona, Hong Kong, Londra, Tokio, San Francisco și altele. Se pare că unul din criteriile după care au fost alese locațiile este rata vĆ¢nzării de iPhone. Imaginile prezintă smartphone-ul iPhone X din diverse unghiuri. Astfel, eventualii clienți pot să observe cĆ¢t mai bine unele caracteristici ale noului model.

 

Ǝn unele reclame se observă foarte bine carcasa telefonului și decupajul care acoperă aproape Ć®n Ć®ntregime panoul frontal. Cei de la Apple subliniază și data lansării ā€“ 3 noiembrie 2017. Astfel, ei desființează astfel zvonurile care vehiculau ideea că iPhone X are probleme la producție și lansarea va fi amĆ¢nată. Dimpotrivă, modalitatea prin care Apple a ales să-și intensifice campania de promovare dovedește faptul că iPhone X va fi lansat la timp, așa cum a anunțat compania, fără nicio Ć®ntĆ¢rziere.

După problemele pe care cĆ¢teva unități de iPhone 8 Plus pare să le fi avut cu bateria, presa a vehiculat informația potrivit căreia este posibil ca și ediția aniversară să Ć®ntĆ¢mpine astfel de probleme. Unii au fost chiar de părere că Apple are temeri mari Ć®n ceea ce privește iPhone X, din cauza noii apariții ā€“ Google Pixel 2.

PĆ¢nă Ć®n acest moment, cei de la Apple nu au dezvăluit rezultatele propriilor cercetări referitoare la unitățile de iPhone 8 Plus defecte. Totuși, analiștii sunt de părere că numărul foarte mic de raportări nu reprezintă un motiv de Ć®ngrijorare pentru companie. CĆ¢t despre concurență, Tim Cook a spus Ć®ntr-un interviu acordat celebrei publicații ā€žThe Independentā€ că nu există motive Ć®ntemeiate de preocupare nici Ć®n acest sens. iPhone X promite să fie smartphone-ul care va revoluționa tehnologia telefoanelor mobile.

Așadar, campania de promovare pentru iPhone X a luat amploare, semn că cei de la Apple acționează conform planurilor inițiale. Nu se știe dacă precomenzile vor putea fi onorate Ć®n totalitate. Totuși, este posibil ca informațiile referitoare la Ć®ngreunarea procesului de producție ale iPhone X să fie doar zvonuri. Niciun reprezentant Apple nu a lansat oficial informații legate de aceste elemente.

Recent, angajații autorizați să testeze ediția aniversară, au primit permisiunea de a-l folosi și Ć®n afara campusului. Astfel, pe străzile din Cupertino au putut fi văzuți angajați Apple folosind unități de iPhone X. Aceștia au testat diverse funcții ale smartphone-ului aniversar, au făcut fotografii și videoclipuri. Evident, o parte din aceste fotografii au ajuns imediat Ć®n mediul online.

O mare parte din cei care au trecut pe străzile din Cupertino s-au Ć®ntĆ¢lnit cu angajații Apple. Trecătorii au recunoscut modelul iPhone-ul X datorită aspectului deosebit al insulei senzorilor, dar și datorită camerei duale.

Ǝn RomĆ¢nia, iPhone X va fi lansat pe data de 3 noiembrie, dar startul la precomenzi se va da la data de Ā 27 octombrie.

 

Surse: appleinsider.com

 

 

Author Puscasu Rodica

More posts by Puscasu Rodica

Lasă un răspuns

Ā© 2016 Glassgsm.ro. | CUI: 32543269 | J33/896/2013