was successfully added to your cart.

Apple

Apple Watch 3 cu conectivitate 4G

By 7 august 2017 No Comments

 

Mai ├«nt├ói au exista zvonurile… apoi Apple a confirmat, cu doar c├óteva ore dup─â apari╚Ťia acestora, faptul c─â Apple Watch 3 va avea conectivitate 4G. Informa╚Ťiile au fost relevate de c─âtre ┬ásistemul de operare al HomePod.

Dup─â ce s├ómb─ât─â noapte presa de specialitate a vehiculat intens aceast─â ipotez─â, acum ne afl─âm ├«n fa╚Ťa unui fapt confirmat, care atest─â noile schimb─âri pentru Apple Watch 3.

Cum vor percepe utilizatorii aceste modific─âri? Ei bine, Apple Watch 3 cu conectivitate 4G le va permite utilizatorilor sa foloseasc─â acest suport pentru func╚Ťii ├«n care este implicat internetul.

├Än acest mod, Apple va transforma Apple Watch 3 ├«ntr-un smartwatch tot mai aproape de independen╚Ť─â. Folosindu-se de conexiunea la internet, Apple Watch 3 va putea prelua singur informa╚Ťii pentru aplica╚Ťii, dar va permite ╚Öi redarea de muzic─â din aplica╚Ťia Apple Music.

Va fi necesar─â o cartel─â SIM integrat─â pentru Apple Watch 3 cu conectivitate 4G, ├«ns─â tratativele Apple cu operatorii de telefonie mobil─â sunt deja ├«n desf─â╚Öurare. Aceste schimb─âri presupun ca utilizatorii s─â achizi╚Ťioneze cartele separate cu abonamente de internet.

Schimb─ârile pe care Apple le implementeaz─â acestui Apple Watch 3 fac parte dintre cele mai importante implement─âri inovative aduse de c─âtre companie pentru acest device. ├Än plus, Apple Watch 3 va avea ╚Öi un nou design, va suferi ╚Öi modific─âri la software ╚Öi va avea o baterie de capacitate mai mare. Presa vehiculeaz─â ideea potrivit c─âreia Apple Watch 3 va fi lansat ├«n septembrie ╚Öi c─â va fi disponibil ├«ntr-o palet─â variat─â de culori ╚Öi m─ârimi, ├«ns─â se a╚Öteapt─â ca ╚Öi pre╚Ťul s─â fie unul pe m─âsur─â.

├Än ceea ce prive╚Öte ecranul, se pare c─â nu vor exista diferen╚Ťe uimitoare fa╚Ť─â de modelele precedente, atu-ul noului model fiind bateria ╚Öi capacitatea sa, mult mai generoas─â dec├ót la modelele anterioare.

Pentru Apple Watch 3, o schimbare majoră va fi trecerea de la OLED la tehnologia micro led, tehnologie care va oferi luminozitate mai mare cu un consum mult mai mic, astfel că Apple Watch 3 va sta mai multe zile încărcat.

E nevoie ╚Öi de o camer─â pentru Apple Watch 3? Acest lucru nu a func╚Ťionat la Samsung Gear 2, ├«ns─â Apple mizeaz─â pe o camer─â pentru selfie ╚Öi pentru apeluri video Face Time. Ecranul ar putea fi p─âtrat, iar Apple va introduce 3D Touch, oferind astfel, extra func╚Ťii. Va exista ╚Öi un sistem de monitorizare a respira╚Ťiei. Cu ajutorul Home Pod-ului s-au detectat c├óteva posibile caracteristici care includ noi sporturi pentru aplica╚Ťia Workout: fitness acvatic, polo, wrestling, yoga, antrenament de dans ╚Öi antrenamente cardio.

Se așteaptă ca Apple Watch 3 să fie lansat în această toamnă, iar Apple va prezenta noul device într-un design nou. Strategia de creștere a vânzărilor implică un aspect nou pentru Apple Watch 3, dar și implementări inovative, utile și fascinante pentru utilizatori. Este de așteptat ca Apple Watch 3 să întrunească toate modificările suferite de predecesorii săi, devenind mult mai mult decât un ceas inteligent. Până în acest moment, toate datele despre aspectul lui Apple Watch 3 poartă caracter de zvonuri, așadar nu ne rămâne decât să așteptăm lansarea din toamnă pentru a ști cu exactitate care sunt caracteristicile noului device.

 

sursa: techadvisor.co.uk

 

┬ę 2016 Glassgsm.ro. | CUI: 32543269 | J33/896/2013