was successfully added to your cart.

Samsung

Live Focus – de la fotografii bune, la fotografii excelente

By 18 decembrie 2017 No Comments

Nu mai e niciun secret faptul c─â toat─â lumea ├«╚Öi dore╚Öte cele mai reu╚Öite fotografii de s─ârb─âtori. Vremurile ├«n care totul era pus pe seama abilit─â╚Ťilor fotografului, au apus. Acum, calitatea fotografiilor depinde de telefonul folosit ╚Öi de performan╚Ťele acestuia. Live Focus este modul care face diferen╚Ťa dintre fotografiile bune ╚Öi cele excelente. ├Än prezent, Samsung Galaxy Note 8 este unul din smartphone-urile de top. Cu ajutorul acestuia, fotografiile realizate de s─ârb─âtori pot fi cu adev─ârat uimitoare. Se pare c─â Live Focus este modul responsabil pentru acest lucru.

Cu Live Focus Mode pe Galaxy Note 8, faci cele mai reușite fotografii de sărbători

Ne aflăm în plină eră a dezvoltării tehnologice. Uneori acest proces se realizează atât de rapid, încât facem eforturi ca să ne adaptăm noilor tehnologii. Dacă până nu demult, cei care voiau fotografii de calitate superioară, foloseau camere DSLR, astăzi lucrurile s-au schimbat.

Acum, trendul principal este cel al camerelor duble. Cele mai multe smartphone-uri actuale au implementate camere duble, cu ajutorul c─ârora posibilitatea de a realiza fotografii perfecte este mult mai mare. Samsung Galaxy Note 8 are modul Live Focus, de aceea este unul dintre smartphone-urile preferate ale celor care vor s─â imortalizeze momentele petrecute al─âturi de cei dragi de s─ârb─âtori.

Fanii Samsung au fost ├«nc├ónta╚Ťi s─â descopere caracteristicile modului Live Focus. Cei care ├«╚Öi doresc modelul anului 2018 ÔÇô Samsung Galaxy S9 – ┬ásper─â ca acesta s─â ofere o performan╚Ť─â ╚Öi mai mare ├«n ceea ce prive╚Öte calitatea fotografiilor.

Cum func╚Ťioneaz─â Live Focus pe Galaxy Note 8

De la lansarea smartphone-ului Samsung Galaxy Note 8, at├ót anali╚Ötii, c├ót ╚Öi fanii Samsung au fost de p─ârere c─â fotografiile realizate cu acest telefon sunt net superioare fotografiilor realizate cu alte telefoane. Responsabil pentru calitatea pozelor este modul Live Focus. Catalogat drept ÔÇ×spectaculosÔÇŁ de c─âtre unuii utilizatori, acest mod permite aplicarea ╚Öi reglarea efectului de ad├óncime de c├ómp. Aceste regl─âri se pot realiza ├«nainte, dar ╚Öi dup─â ce fotografia a fost f─âcut─â. Iat─â cum trebuie s─â folosi╚Ťi Live Focus pe Galaxy Note 8 pentru a avea cele mai frumoase fotografii de s─ârb─âtori:

  1. Mai ├«nt├ói de toate, trebuie s─â deschide╚Ťi aplica╚Ťia Camer─â. Este important de ╚Ötiut c─â Live Focus nu func╚Ťioneaz─â pe camera frontal─â. Va trebui s─â folosi╚Ťi cealalt─â camer─â.
  2. Se activeaz─â apoi op╚Ťiunea Live Focus. Se va folosi zoom-ul optic 2x.
  3. Coordonatele fundalului se pot modifica cu ajutorul cursorului pozi╚Ťionat deasupra butonului declan╚Öator. Se apas─â butonul declan╚Öator dup─â ce fotografia este perfect ├«ncadrat─â.

Live Focus ÔÇô informa╚Ťii esen╚Ťiale pentru realizarea celor mai frumoase fotografii cu Samsung Galaxy Note 8

Utilizatorii de Samsung Galaxy ar trebui s─â ╚Ötie c─â pot edita fotografiile chiar ╚Öi atunci c├ónd acestea sunt vizualizate ├«n Galerie. Astfel, acestea se pot mic╚Öora sau m─âri, ├«n func╚Ťie de ceea ce dore╚Öte utilizatorul.

Pentru ca fotografiile s─â fie c├ót mai bine realizate, este necesar ca smartphone-ul s─â fie ╚Ťinut la 1,2 metri dep─ârtare de subiect. Orice deviere de la aceast─â valoare, duce la sc─âderea calit─â╚Ťii fotografiei. Sc─âderea drastic─â a calit─â╚Ťii unei fotografii este determinat─â ╚Öi de intensitatea luminii. Astfel, atunci c├ónd lumina nu este suficient de puternic─â, Live Focus nu va mai da randamentul scontat.

Dac─â dori╚Ťi s─â regla╚Ťi zoom-ul atunci c├ónd ave╚Ťi activat modul Live Focus, trebuie s─â ╚Öti╚Ťi c─â acest lucru nu este posibil. ├Än Live Focus, zoom-ul este fixat. Pentru c─â este un smartphone de top, Samsung Galaxy Note 8 informeaz─â utilizatorul atunci c├ónd sunt ├«ndeplinite toate coordonatele pentru realizarea fotografiei perfecte.

Cu siguran╚Ť─â, utilizatorii unui astfel de smartphone, pot fi siguri c─â vor putea s─â se laude pe re╚Ťelele de socializare cu cele mai bine realizate fotografii.

 

Sursa:  The Verge

Author Puscasu Rodica

More posts by Puscasu Rodica

Las─â un r─âspuns

┬ę 2016 Glassgsm.ro. | CUI: 32543269 | J33/896/2013