Unde vă pot găsi?

Sediul Glassgsm se află Ć®n Suceava. Pentru mai multe detalii accesațiĀ :Ā Contact

Pot să trimit un telefon la voi dacă nu sunt din Suceava?

Da, desigur. Căutați pe site-ul nostru modelul telefonului pe care Ć®l deții și defectul pe care Ć®l are acesta, după care urmeziĀ pașii de pe site.

Ce garanție am că o să primesc telefonul Ć®napoi?

Avem peste 1000 de clienți fericiți și doar recenzii cu 5 Stele. VizualizațiĀ Recenziile de pe Pagina noastră de Facebook Garanția noastră suntĀ recenziile primite de la clienții noștri mulțumiți.

CĆ¢t durează tot procedeul de reparație?

Ǝn 95% din cazuri o reparație durează 90 minute din momentulĀ Ć®n careĀ telefonul a ajunsĀ la noi. Dacă teĀ hotărăștiĀ să trimițiĀ telefonul la Glassgsm, toată reparația va dura undeva la 3 zile. Ǝn prima zi trimiți coletul, Ć®n a 2 zi noi Ć®l reparăm Ć®n 90 minute, iar peste 24 de ore maxim, o să primeștiĀ telefonul.

CĆ¢t durează garanția?

Vă oferim o garanție de 90 zile, dacă apare o problemă Ć®n urma reparației efectuate de către noi, o să vă reparam telefonul gratis, iar dacă este cazul transportul va fi suportat de către noi.

Care este programul dvs. de muncă?

Programul nostru de muncă este:

Luni – Vineri : 09.30 – 18.30

SĆ¢mbătă și Duminică este Ć®nchis

FAQ

Ā  Am analizat cele mai frecvente Ć®ntrebări și le-am răspuns pentru tine aici. Dacă aveți alte Ć®ntrebări sau probleme, vă rugăm să ne contactați.