was successfully added to your cart.

Apple

iPhone 9 va avea stylus

By 16 octombrie 2017 No Comments

Mai sunt două săptămĆ¢ni pĆ¢nă la lansarea smartphone-ului iPhone X, Ć®nsă deja au Ć®nceput să apară zvonuri referitoare la iPhone 9, model pe care Apple Ć®l pregătește pentru anul 2018. Se pare că iPhone 9 nu va mai avea buton Home, dar va avea stylus și alte tehnologii implementate.

Publicația ā€žThe Korea Heraldā€ a relevat un raport Ć®n care a dezvăluit faptul că viitorul smartphone iPhone 9 va veni fără un buton principal de Home. Existența unui stylus ar fi o noutate pentru compania Apple. PĆ¢nă acum nu a avut niciun stylus compatibil cu vreunul din modelele de iPhone.

Cu astfel de planuri, sunt șanse ca iPhone 8 să fie ultimul telefon al companiei Apple cu buton Home și cu TouchID. ƎncepĆ¢nd cu iPhone X, Apple se va axa pe sistemul de recunoaștere facială. Este posibil ca la Ć®nceput, partenerii Apple să Ć®ndeplinească cererile Ć®ntr-un mod mai lent, dar Ć®n timp, această problemă se va remedia. Informațiile au fost lansate de către analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities. Recent, pe site-ul ā€žThe Investorā€, acesta a făcut cĆ¢teva precizări referitoare la evoluția iPhone-urilor Apple.

 

Se pare că cei de la Apple fac demersuri pentru colaborări cu mai mulți producători de stylus-uri. Pentru cei care au crezut că inovațiile Apple se opresc la Face ID, este important de știut că Ć®n viitor, iPhone-urile Apple ar putea aduce surprize și mai mari.

PĆ¢nă Ć®n acest moment, Apple a conceput un stylus – Apple Pencil, dar acesta nu funcționează pe ecranul niciunui iPhone. Zvonurile vehiculate Ć®n publicațiile asiatice susțin că iPhone-ul anului viitor va avea ecran OLED curbat și flexibil. Se pare că cei de la Apple vor colabora cu compania LG pentru furnizarea ecranelor flexibile OLED. Ǝn februarie 2017, Apple a Ć®naintat un patent la ā€žU.S. Patent and Trademark Officeā€ pentru un ā€ždispaly flexibilā€. E posibil ca această caracteristică să fie inovația Apple pentru perioada 2018-2019.

 

CĆ¢t despre Face ID, deși cei de la Apple susțin că va reprezenta o caracteristică implementată pe viitoarele modele, inclusiv pe iPhone 9. Analiștii sunt de părere că totul depinde de feedback-ul utilizatorilor și de modalitatea acestora de a se adapta noii tehnologii.

Nu se știe ce nume va folosi Apple pentru noul iPhone. Este posibil să se numească iPhone 9 sau să poarte o altă denumire. Cert este că ecranul smartphone-ului iPhone 9 va fi foarte mare. Se estimează că acesta va avea Ć®ntre 5.85 și 6.46 inchi, iar rezoluția camerelor va fi și ea superioară modelelor anterioare.

Folosind rezonanța magnetică, Apple intenționează să perfecționeze procedura de Ć®ncărcare wireless. Astfel, iPhone 9 ar putea introduce conceptul de ā€žĆ®ncărcare la distanțăā€. Acesta va putea fi așezat la un metru de dispozitivul de Ć®ncărcare. Trebuie subliniat faptul că deocamdată, toate acestea sunt doar zvonuri.

Tot din categoria ā€žzvonā€ fac parte și informațiile legate de bateria Ć®n formă de L, pe careĀ  o vor concepe cei de la LG pentru modelul iPhone 9. CĆ¢t despre lansare, Ć®n istoricul companiei Apple, aceste evenimente au loc toamna. Este foarte posibil ca iPhone 9 să facă cunoștință cu fanii Apple Ć®n toamna anului 2018.

 

Surse: macworld.co.uk, koreaherald.com

Author Puscasu Rodica

More posts by Puscasu Rodica

Lasă un răspuns

Ā© 2016 Glassgsm.ro. | CUI: 32543269 | J33/896/2013