was successfully added to your cart.

Apple

iPhone X – smartphone-ul perfect?

By 11 septembrie 2017 No Comments

E doar o chestiune de ore pĆ¢nă la prezentarea oficială a celebrei ediții aniversare – iPhone X. Compania Apple Ʈși va etala rezultatele progresului tehnologic gĆ¢ndit de-a lungul celor zece ani de eforturi și cercetări. Se pare Ć®nsă că zvonurile vor curge neĆ®ncetat, pĆ¢nă Ć®n momentul certitudinilor. Ultimele informații din categoria ā€žzvonā€ spun că Apple va lansa iPhone 8 și iPhone 8 Plus Ć®mpreună cu ediția aniversară – iPhone X ā€“ iar modelul iPhone 7S nu va fi lansat anul acesta.

 

Informațiile referitoare la posibilele caracteristici ale noului smartphone iPhone X au relevat faptul că cei de compania Apple au concentrat foarte multe inovații Ć®n acest model. Ne așteptăm, așadar, la un iPhone care să Ć®ntruchipeze idealul de perfecțiune pentru clienții Apple.

Pentru a suplimenta suspansul clienților asaltați deja de zvonurile anterioare, dezvoltatorul Steve Troughton Smith a dezvăluit informații referitoare la procesorul implementat pe iPhone X. Astfel, analizĆ¢ndu-i caracteristicile, s-a ajuns la concluzia că iPhone X va avea un procesor ultraperformant. Mai mult decĆ¢t atĆ¢t, se estimează că va fi cel mai performant procesor al companiei Apple. Este un procesor complex, cu șase nuclee și este inclus Ć®n chip-ul A11 cu 3GB RAM. Două dintre cele șase nuclee ale procesorului vor avea funcții simple. Acestea poartă denumirea de cod Mistral. Celelalte patru nuclee au o complexitate superioară și poartă denumirea de Monsoon. Capacitatea de procesare a noului model aniversar iPhone X va fi foarte mare, tocmai datorită nucleelor implementate Ć®n procesor.

OricĆ¢t de mare ar fi performanța oferită, unii sunt de părere că puterea procesorului nu conferă unicitate modelului aniversar. Aceleași caracteristici se regăsesc și la iPad Pro 2017, tabletă care și-a uimit clienții cu performanțe superioare altor MacBook-uri.

Totuși, Ć®n istoria telefoanelor mobile, iPhone X va rămĆ¢ne unic prin faptul că va avea cel mai performant procesor. Ǝn 2016, cĆ¢nd Apple a lansat iPhone 7 și iPhone 7 Plus, clienții au fost fascinați de performanțele acestor iPhone-uri. Pe ambele modele se implementase procesor A10 Fusion. Se estimează că puterea procesorului pe care Ć®l va avea ediția aniversară va fi cu aproape 50% mai mare decĆ¢t ceea ce era implementat pe modelele anului trecut.

Deviind de la tradiția lansărilor sale, compania Apple va scoate pe piață iPhone 8 și iPhone 8 Plus, modele care nu vor fi foarte diferite ca aspect de iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Panoul frontal va fi identic cu cel al modelelor anterioare. Se va schimba carcarasa care va fi de sticlă și nu de aluminiu. Ǝn plus, vor exista și culori noi, Ć®nsă aici zvonurile vehiculate nu sunt suficient de concise și nici convingătoare.

 

MĆ¢ine, 12 septembrie 2017, va fi o zi importantă pentru compania Apple. Vor fi prezentate oficial, Ć®ntr-o conferință, modelele iPhone 8 și iPhone 8 Plus. ƎncepĆ¢nd cu data de 15 septembrie clienții vor putea face precomenzi pentru aceste modele. Apple a numit modelele sale: iPhone 8 și iPhone 8 Plus ca parte dintr-o strategie de marketing foarte bine atent gĆ¢ndită. Aceasta este menită să demonstreze faptul că inovațiile tehnologice implementate pe aceste modele sunt demne de un astfel de nume. CĆ¢t despre iPhone X, chiar dacă Apple a gĆ¢ndit mult Ć®nainte să ofere această denumire, smartphone-ul va fi, cu siguranță, unul care Ʈși va uimi clienții cu performanțele sale. Totuși, va fi sau nu va fi iPhone X smartphone-ul perfect? RămĆ¢ne de văzut!

Se pare că era zvonurilor referitoare la smartphone-urile Apple va apune mĆ¢ine, cĆ¢nd va avea loc prezentarea oficială a modelelor de iPhone, iar clienții vor avea parte de certitudini.

 

Surse: appleinsider.com, iphoneitalia.com.

 

 

Author Puscasu Rodica

More posts by Puscasu Rodica

Lasă un răspuns

Ā© 2016 Glassgsm.ro. | CUI: 32543269 | J33/896/2013