was successfully added to your cart.

Apple

Noi detalii despre caracteristicile iPhone 7S

By 21 august 2017 No Comments

Noi detalii ies la iveal─â despre smartphone-ul iPhone 7S, care va fi lansat ├«n aceast─â toamn─â ├«mpreun─â cu iPhone 7S Plus ╚Öi iPhone 8. Vedeta toamnei, iPhone 8, va fi cel care va primi cele mai multe ├«mbun─ât─â╚Ťiri. Totu╚Öi, cei de la compania Apple sus╚Ťin c─â nici celelalte dou─â noi apari╚Ťii nu sunt mai prejos.

Specula╚Ťiile referitoare la caracteristicile inovative ale modelelor S au fost destul de multe, ├«ns─â nu la fel de multe precum ├«n cazul smartphone-ului iPhone 8. Dincolo de specula╚Ťii, datele precise despre modelele S sunt foarte pu╚Ťine.

Recent, site-ul technobuffalo.com a intrat ├«n posesia unor fotografii ÔÇô lansate cel mai probabil de c─âtre surse din cadrul centrelor de fabrica╚Ťie ale produsului. Imaginile CAD pe care le-a ob╚Ťinut technobuffalo.com arat─â un design familiar. iPhone 7S Plus are camer─â dual─â, modelul 7S are camer─â cu o singur─â lentil─â. Butonul Home este ├«n partea de jos, iar cel de volum este ├«n partea din st├ónga. Butonul Power este pozi╚Ťionat ├«n partea dreapt─â.

 

Conform imaginilor, similitudinile modelelor S cu iPhone 7 sunt multe. Astfel, și la iPhone 7 întâlnim cei doi senzori în partea de sus a display-ului. Noile modele, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor avea aceleași ecran LCD, pe care Apple le folosește încă din 2014.

 

Se pare că schimbările exterioare pentru iPhone 7S  nu sunt majore, lucru cu care Apple ne-a obișnuit deja. Zvonurile spun că Apple ar urma să aibă carcasă de sticlă, la fel ca și iPhone 8.

O alt─â schimbare, mult a╚Öteptat─â de c─âtre clien╚Ťii Apple, este includerea ├«n iPhone 7S a unui sistem de ├«nc─ârcare wireless. Din fotografiile prezentate rezult─â c─â iPhone 7S va avea o structur─â din aluminiu. Aceasta va sus╚Ťine ecranul ╚Öi carcasa din sticl─â. Se pare c─â Apple nu va folosi o╚Ťel inoxidabil pentru aceast─â parte a carcasei.

Un element de noutate este chip-ul A11, pe care Apple ├«l va folosi pentru a perfec╚Ťiona performan╚Ťele noilor modele. R─âm├ónde de v─âzut dac─â ├«l vom reg─âsi ╚Öi pe iPhone 7 S ╚Öi iPhone 7S Plus. Dac─â se va ├«nt├ómpla, atunci vom avea parte ╚Öi de o ├«mbun─ât─â╚Ťire RAM. Se pare c─â iPhone 7S va avea 7,21mm grosime. Acest lucru l-ar cataloga drept cel mai sub╚Ťire iPhone Apple de p├ón─â acum.

 

Inova╚Ťiile pe care Apple le implementeaz─â pe modelele iPhone 7S ╚Öi iPhone 7S Plus nu par s─â fie uluitoare. Clien╚Ťii sper─â ca dup─â lansare, s─â aib─â parte de surprize pl─âcute. P├ón─â ├«n acest moment, informa╚Ťiile cu caracter de zvon, neconfirmate oficial, nu au dezv─âluit un iPhone 7S cu caracteristici inovative care s─â-i surprind─â pe clien╚Ťi. Dac─â lucrurile vor r─âm├óne a╚Öa, va exista o mare dezam─âgire. Se sper─â ├«ns─â, c─â unele func╚Ťii ale noilor modele vor fi dezv─âluite abia la prezentarea oficial─â… ╚Öi vor fi surprinz─âtoare.

 

├Äntreaga aten╚Ťie pare s─â fie focusat─â pe vedeta lans─ârii din toamna aceasta ÔÇô iPhone 8. Aici par s─â se fi concentrat toate ideile noi, toate elementele surpriz─â care s─â se asorteze cu a╚Ötept─ârile clien╚Ťilor.

Acelea╚Öi surse care au dezv─âluit imaginile CAD, au relatat ╚Öi faptul c─â iPhone 8 s-ar putea numi iPhone X sau iPhone Edition… dar toate acestea r─âm├ón la stadiul de ÔÇ×zvonÔÇŁ, p├ón─â la marele eveniment al toamnei.

 

Sursa: technobuffalo.com

┬ę 2016 Glassgsm.ro. | CUI: 32543269 | J33/896/2013