was successfully added to your cart.

Apple

Noul chip A11 pentru iPhone 8

By 18 august 2017 No Comments

Noul chip A11 pentru iPhone 8 a fost prezentat recent Ć®n cĆ¢teva imagini realizate Ć®n Asia.

Accidental sau nu, cei de la Foxconn au dat publicității cĆ¢teva imagini cu noul chip A11. Se pare că acestea sunt primele fotografii ale chipului A11 pentru iPhone 8.

După cum se știe, de două săptămĆ¢ni, procesul de fabricare a iPhone 8 este Ć®n plină desfășurare. Zilnic, media dezvăluie publicului larg diverse imagini ale componentelor. Acest lucru nu ar fi posibil fără așa-numitele ā€žscurgeriā€ de informații. Deseori, aceste informații sunt lansate ca strategii de publicitate ale companiei, Ć®n procesul de promovare a mult așteptatului iPhone 8.

PĆ¢nă acum, Home Pod-ul a făcut posibilă analiza unor imagini care au conturat Ć®n mare parte caracteristicile noului smartphone, Ć®nsă există și foarte multe elemente care vor rămĆ¢ne la statutul de ā€žsurprizăā€… sau cel puțin așa pretind cei de la Apple.

Recent, site-urile asiatice au dat publicității cĆ¢teva imagini cu noul chip A11. Ce este A11? Este una dintre cele mai importante componente despre care se crede că va fi implementată pe iPhone 8.

Ǝn acest chip A11, iPhone 8 va avea un nou procesor Ć®mbunătățit cu 3 GB RAM. Asta Ć®nseamnă că iPhone 8 Ć®l va surclasa cu performanțele sale pe iPhone 7 Plus.

Este de așteptat ca toate modelele lansate Ć®n această toamnă să aibă chip A11. Cel mai probabil, procesorul A11 va conferi o viteză mult mai mare decĆ¢t procesorul A10 folosit la iPhone 7 și la iPhone 7 Plus. A11 va determina și o Ć®mbunătățire considerabilă a bateriei modelelor pe care va fi implementat.

 

Imaginile apărute nu au o rezoluție suficient de bună pentru a concluziona cu exactitate datele. Totuși, ele oferă destulă claritate pentru a deduce faptul că este un chip cu logo-ul Apple. După poziționarea codurilor, ar fi posibil ca acesta să fie pentru iPhone 8.

Ǝn cea de-a doua imagine, care prezintă partea interioară a noului chip A11, Se observă și cĆ¢teva marcaje speciale. Chip-ul A11 va conține memoria RAM și placa grafică. Ǝn plus, cei de la Apple ar putea rezerva clienților cĆ¢teva surprize referitoare la alte componente ale chip-ului A11.

Față de chip- ul A10, iPhone 8 va avea un chip A11 cu mai mulți tranzistori. La capitolul dimensiuni, s-ar părea că va exista o similitudine destul de mare.

A11 implementat pe iPhone 8 va aduce ultraperformanță, Ć®nsă față de ceea ce se știe deja, clienții așteaptă și surprize. Acesta va oferi Ć®mbunătățiri majore, dar și performanțe ridicate, așa cum este de așteptat de la un smartphone promovat cu atĆ¢ta intensitate. A11 va conferi performanțe mai mari cu 15% decĆ¢t aveau modelele anterioare, pe care era implementat chip-ul A10.

Iată cĆ¢teva din caracteristicile noului smartphone iPhone 8:

  • Display OLED de 5.8 inch, fără margini laterale;
  • Cameră duală;
  • Ǝn ceea ce privește memoria, vor exista două versiuni: versiunea de 64GB, care va costa ā€“ spun zvonurile Ć®n jur de 850 de dolari și un model cu 256GB memorie internă, la prețul de 1.000 de dolari.
  • Se va debloca prin recunoaștere facială.

 

Sursa: macrumors.com

 

Ā© 2016 Glassgsm.ro. | CUI: 32543269 | J33/896/2013