Diagnoză iPhone 5

0,00 lei

iPhone-ul tău îți face probleme, nu mai funcționează ca la început? Nu trebuie să îți faci griji, deoarece unul dintre tehnicieni noștrii de la Glassgsm te poate ajuta. În cazul în care nu știi cu exactitatea care este defectul pe care îl are iPhone-ul tău, poți să îl trimiți la noi prin curier sau să îl aduci personal pentru o diagnoză completă. În urma acestei diagnoze, vom afla exact ce problemă are iPhone-ul tău și vom putea să îți oferim o estimare de preț pentru o eventuală reparație.

 

IMEI

Introduceți IMEI-ul afișat după tastarea codului *#06#

Cod Produs: glass7046gsm Categorie:

Multumesc pentru ajutor. Recomand cu incredere tuturor.

Dodu GeorgeUn client fericit - ★★★★★

Felicitari baietilor de la GlassGSM pt profesionalism, seriozitate si rapiditate. Calitati rare in ziua de azi...

Paul Adrian SimiganovschiUn client fericit - ★★★★★

Va multumesc pentru serviciile promte si seriozitate !!

Cristina CurelețO clientă fericită - ★★★★★

90 de zile garantie

Orice reparație efectuată la noi, beneficiază de o garanție de 90 de zile. Dacă iPhone-ul dvs. are în continuare probleme, sau apar alte probleme după ce acesta a fost reparat la noi din cauza noastră, dvs. puteți veni la noi sau să trimiteți iPhone-ul la noi pentru a face din nou o diagnoză și dacă problema apărută la iPhone-ul dvs. este din vina noastră, noi vom repara telefonul gratis, fară să achitați o altă sumă de bani.

Cel mai bun preț

Deoarece ne dorim ca reparațiile pe care le facem să fie de durată, folosim piese originale, care au o calitate foarte bună. Din această cauză prețurile nu sunt tot timpul cele mai mici în comparație cu alte service-uri gsm, deoarece piesele originale și de calitate sunt scumpe. Dar noi îți garantăm că noi avem cel mai bun preț + calitate de pe piață. Te așteptăm la noi ca să te convingi singur.

Cel mai bun suport technic

Pentru noi CLIENTUL este cel mai important.

Echipa noastră este pregătită să îți răspundă la orice întrebare legată de o posibilă problemă pe care o ai la telefonul tau, sau alt dispozitiv electronic, pe care îl avem inclus în lista noastră de reparații. În cele din urmă vă garantăm că veți fi mulțumit pentru că ați decis să lucrați cu noi.

Din culise

Esti dornic să afli cum decurge această reparație la iPhone-ul tău atunci când este în service-ul Glassgsm?
Alături îți oferim câteva imagini în care este surprins procedeul de reparație.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.