Înlocuire port USB iPhone 5

65,00 lei

iPhone-ul dvs. nu este recunoscut de PC sau laptop atunci când îl conectați la USB, sau acesta nu mai încarcă?  Nu ești singurul cu această problemă, deoarece este un defect foarte des întâlnit la iPhone 4. Vino cu telefonul la service-ul nostru sau trimite-l la noi prin curier, iar noi îți vom trimite telefonul reparat ca tu să te poți conecta din nou la restul lumii.

 

Golește

IMEI

Introduceți IMEI-ul afișat după tastarea codului *#06#

Cod Produs: glass7038gsm Categorie:

Multumesc mult!!!!

Madalina CristinaO clientă fericită - ★★★★★

Rapid , ieftin si bun ! #Glassgsm!

Codrin CiubotarasuUn client fericit - ★★★★★

Recomand cu mare drag !!

Lavinia IstratiO clientă fericită - ★★★★★

Cum îți dai seama dacă portul USB este defect ?

Defecte sau simptome care indică faptul că trebuie înlocuită această piesă:

  • Telefonul nu mai încarcă sau se deconectează la perioade de timp regulate sau aleatoriu în timp ce este conectat la usb.
  • Se încarcă foarte greu, mai mult de 2 ore.
  • Calculatorul nu îl mai vede atunci când îl conectați la usb.

90 de zile garantie

Orice reparație efectuată la noi, beneficiază de o garanție de 90 de zile. Dacă iPhone-ul dvs. are în continuare probleme, sau apar alte probleme după ce acesta a fost reparat la noi din cauza noastră, dvs. puteți veni la noi sau să trimiteți iPhone-ul la noi pentru a face din nou o diagnoză și dacă problema apărută la iPhone-ul dvs. este din vina noastră, noi vom repara telefonul gratis, fară să achitați o altă sumă de bani.

Cel mai bun preț

Deoarece ne dorim ca reparațiile pe care le facem să fie de durată, folosim piese originale, care au o calitate foarte bună. Din această cauză prețurile nu sunt tot timpul cele mai mici în comparație cu alte service-uri gsm, deoarece piesele originale și de calitate sunt scumpe. Dar noi îți garantăm că noi avem cel mai bun preț + calitate de pe piață. Te așteptăm la noi ca să te convingi singur.

Cel mai bun suport technic

Pentru noi CLIENTUL este cel mai important.

Echipa noastră este pregătită să îți răspundă la orice întrebare legată de o posibilă problemă pe care o ai la telefonul tau, sau alt dispozitiv electronic, pe care îl avem inclus în lista noastră de reparații. În cele din urmă vă garantăm că veți fi mulțumit pentru că ați decis să lucrați cu noi.

Din culise

Esti dornic să afli cum decurge această reparație la iPhone-ul tău atunci când este în service-ul Glassgsm?
Alături îți oferim câteva imagini în care este surprins procedeul de reparație.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.