Înlocuire Mufă Audio iPhone 6s PLUS

100,00 lei

Melodiile se aud doar într-o cască? Mai rău, nu se aude nimic la căști? Indiferent de problema pe care o ai cu mufa audio ( Jack ) poți să ai încredere că Glassgsm o să rezolve problema în cel mai scurt timp.

 

IMEI

Introduceți IMEI-ul afișat după tastarea codului *#06#

Cod Produs: glass7838gsm Categorie:

Recomand cu încredere!

Andreea CiubotariO clientă fericită - ★★★★★

Recomand cu încredere!!

Petrica GrigorasUn client fericit - ★★★★★

Super! Am ramas placut impresionat de calitatea reparatiei si mai ales pentru ca mi-au raspuns la toate intrebarile! Recomand cu caldura.

Alexandru LoghinoaiaUn client fericit - ★★★★★

Cum îți dai seama dacă mufa audio este defectă ?

Defecte sau simptome care indică faptul că trebuie înlocuită această piesă:

  • În urma contactului cu apa, mufa audio se defectează,  de obicei atunci când introduci căștile, sunetul nu mai ajunge în căști.
  • Chiar dacă nu ai introdus căștile / hands-free telefonul îți afișează că acestea sunt introduse, iar din acest motiv sunetele nu sunt redate prin difuzor sau casca telefonului.
  • Sunetul din căștile telefonului este însoțit de zgomot de fundal.

90 de zile garantie

Orice reparație efectuată la noi, beneficiază de o garanție de 90 de zile. Dacă iPhone-ul dvs. are în continuare probleme, sau apar alte probleme după ce acesta a fost reparat la noi din cauza noastră, dvs. puteți veni la noi sau să trimiteți iPhone-ul la noi pentru a face din nou o diagnoză și dacă problema apărută la iPhone-ul dvs. este din vina noastră, noi vom repara telefonul gratis, fară să achitați o altă sumă de bani.

Cel mai bun preț

Deoarece ne dorim ca reparațiile pe care le facem să fie de durată, folosim piese originale, care au o calitate foarte bună. Din această cauză prețurile nu sunt tot timpul cele mai mici în comparație cu alte service-uri gsm, deoarece piesele originale și de calitate sunt scumpe. Dar noi îți garantăm că noi avem cel mai bun preț + calitate de pe piață. Te așteptăm la noi sau trimite telefonul prin curier chiar astăzi ca să te convingi singur.

Cel mai bun suport technic

Pentru noi CLIENTUL este cel mai important.

Echipa noastră este pregătită să îți răspundă la orice întrebare legată de o posibilă problemă pe care o ai la telefonul tău, sau alt dispozitiv electronic, pe care îl avem inclus în lista noastră de reparații. În cele din urmă vă garantăm că veți fi mulțumit pentru că ați decis să lucrați cu noi, deoarece noi dăm viață telefonului tău.

Din culise

Esti dornic să afli cum decurge această reparație la iPhone-ul tău atunci când este în service-ul Glassgsm?
Alături îți oferim câteva imagini în care este surprins procedeul de reparație.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.