Înlocuire Vibrație Samsung A3

80,00 lei200,00 lei

Câteodată vibrația sau mai bine zis vibratorul unui Samsung A3 poate să piardă din intensitatea cu care erai obișnuit în primele luni de la achiziția Samsung-ului. Dacă e și cazul tău cu propriu smartphone, nu ezita să ne faci o vizită la service-ul nostru pentru o reparație pe loc și de fața cu dvs. Oferim și opțiunea de a trimite Samsung-ul dvs. prin curier pentru ca dvs. să beneficiați de cele mai bune servicii ale noastre.

 

Golește

IMEI

Introduceți IMEI-ul afișat după tastarea codului *#06#

Cod Produs: glass9598gsm Categorie: Etichetă:

Hello,
Thanks for your quick help today!really great!
My daughter is smiling again after you replaced the glass of her iphone!
Thanks a lot!!

Henrico Si OanaUn client fericit - ★★★★★

Multa seriozitate, profesionalism, promtitudine, ce sa mai enumar? Niste baieti foarte buni in ceea ce fac. Cu siguranta voi reveni oricand voi avea nevoie. Multumesc tare mult pentru tot.

Morosan IoanaO clientă fericită - ★★★★★

Sunt foarte multumit de promptitudine, de calitatea serviciului, de felul cum stiti sa va promovati, si de abilitatea cu care m-ati castigat ca si client. Cel mai bun service din Suceava, recomand cu mare drag !! Multumesc

Ramon IulianUn client fericit - ★★★★★

Cum îți dai seama dacă Vibratorul sau vibrația este defect(ă) ?

Defecte sau simptome care indică faptul că trebuie înlocuită această piesă:

  • Atunci când ești apelat, telefonul nu mai vibrează.
  • Intensitatea vibrației este mult mai slabă sau chiar inexistentă.
  • Vibratorul scoate un sunet puternic, deranjant.

90 de zile garantie

Orice reparație efectuată la noi, beneficiază de o garanție de 90 de zile. Dacă iPhone-ul dvs. are în continuare probleme, sau apar alte probleme după ce acesta a fost reparat la noi din cauza noastră, dvs. puteți veni la noi sau să trimiteți iPhone-ul la noi pentru a face din nou o diagnoză și dacă problema apărută la iPhone-ul dvs. este din vina noastră, noi vom repara telefonul gratis, fară să achitați o altă sumă de bani.

Cel mai bun preț

Deoarece ne dorim ca reparațiile pe care le facem să fie de durată, folosim piese originale, care au o calitate foarte bună. Din această cauză prețurile nu sunt tot timpul cele mai mici în comparație cu alte service-uri gsm, deoarece piesele originale și de calitate sunt scumpe. Dar noi îți garantăm că noi avem cel mai bun preț + calitate de pe piață. Te așteptăm la noi sau trimite telefonul prin curier chiar astăzi ca să te convingi singur.

Cel mai bun suport technic

Pentru noi CLIENTUL este cel mai important.

Echipa noastră este pregătită să îți răspundă la orice întrebare legată de o posibilă problemă pe care o ai la telefonul tău, sau alt dispozitiv electronic, pe care îl avem inclus în lista noastră de reparații. În cele din urmă vă garantăm că veți fi mulțumit pentru că ați decis să lucrați cu noi, deoarece noi dăm viață telefonului tău.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.