Înlocuire senzor Samsung Note 3

100,00 lei TVA INCLUS

Senzorul la un smartphone este foarte important deoarece acesta ajută la reglarea luminozității display-ului sau să închidă ecranul în timpul unui apel pentru a preveni închiderea din greseală a acelui apel. Nu trebuie să îți faci griji, trimite telefonul la noi, iar noi îl facem ca nou.

 

IMEI

Introduceți IMEI-ul afișat după tastarea codului *#06#

Cod Produs: glass9194gsm Categorie:

Felicitari baietilor de la GlassGSM pt profesionalism, seriozitate si rapiditate. Calitati rare in ziua de azi...

Paul Adrian SimiganovschiUn client fericit - ★★★★★

Keep on the good work!!

Calfa Goicea AncaO clientă fericită - ★★★★★

Recomand cu drag acest service. Calitate excepțională în serviciile oferite, promptitudine și de încredere. Personal simpatic și atent cu clienții. P.S. Ca și bonus, un nou prieten simpatic pe facebook. smile emoticon smile emoticon

Larisa Mihaela MurgociO clientă fericită - ★★★★★

Cum îți dai seama dacă senzorul de proximitate este defect ?

Defecte sau simptome care indică faptul că trebuie înlocuită această piesă:

  • În timpul unui apel, ecranul iPhone-ului nu se blochează, rămâne deschis.
  • Ecranul nu afișează nimic atunci când răspunzi la telefon.
  • Luminozitatea ecranului este acceași indiferent dacă este zi sau noapte.

90 de zile garantie

Orice reparație efectuată la noi, beneficiază de o garanție de 90 de zile. Dacă iPhone-ul dvs. are în continuare probleme, sau apar alte probleme după ce acesta a fost reparat la noi din cauza noastră, dvs. puteți veni la noi sau să trimiteți iPhone-ul la noi pentru a face din nou o diagnoză și dacă problema apărută la iPhone-ul dvs. este din vina noastră, noi vom repara telefonul gratis, fară să achitați o altă sumă de bani.

Cel mai bun preț

Deoarece ne dorim ca reparațiile pe care le facem să fie de durată, folosim piese originale, care au o calitate foarte bună. Din această cauză prețurile nu sunt tot timpul cele mai mici în comparație cu alte service-uri gsm, deoarece piesele originale și de calitate sunt scumpe. Dar noi îți garantăm că noi avem cel mai bun preț + calitate de pe piață. Te așteptăm la noi sau trimite telefonul prin curier chiar astăzi ca să te convingi singur.

Cel mai bun suport technic

Pentru noi CLIENTUL este cel mai important.

Echipa noastră este pregătită să îți răspundă la orice întrebare legată de o posibilă problemă pe care o ai la telefonul tău, sau alt dispozitiv electronic, pe care îl avem inclus în lista noastră de reparații. În cele din urmă vă garantăm că veți fi mulțumit pentru că ați decis să lucrați cu noi, deoarece noi dăm viață telefonului tău.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.