Înlocuire antena gsm Samsung Note 4

150,00 lei TVA INCLUS

Știim cât de frustrant poate fii să nu ai semnal la telefon atunci când ai nevoie de el. Uneori este posibil ca rețeaua dvs. să fie de vină, dar de cele mai multe ori telefonul este defect, fiind necesar să înlocuim antena de semnal gsm. Trimite telefonul astăzi la noi, iar a 2 zi îl primești gata reparat.

 

IMEI

Introduceți IMEI-ul afișat după tastarea codului *#06#

Cod Produs: glass9191gsm Categorie:

Excelent recomand cu incredere tel facut ca nou la bani putini

Bogdan ZaitUn client fericit - ★★★★★

Recomand cu incredere, o companie de incredere si profesionista.

Rareș Tudor IgnătescuUn client fericit - ★★★★★

Recomand,este un service de incredere,serios si rapid.Mi-am decodat telefonul intr-un timp foarte scurt si cu un pret avantajos.

Cosmin MusuUn client fericit - ★★★★★

Cum îți dai seama dacă antena gsm este defectă ?

Defecte sau simptome care indică faptul că trebuie înlocuită această piesă:

  • Semnal slab – 1 sau 2 linii într-o zonă bună.
  • Semnalul dispare brusc în timpul convorbirii.
  • Semnal inexistent.

90 de zile garantie

Orice reparație efectuată la noi, beneficiază de o garanție de 90 de zile. Dacă iPhone-ul dvs. are în continuare probleme, sau apar alte probleme după ce acesta a fost reparat la noi din cauza noastră, dvs. puteți veni la noi sau să trimiteți iPhone-ul la noi pentru a face din nou o diagnoză și dacă problema apărută la iPhone-ul dvs. este din vina noastră, noi vom repara telefonul gratis, fară să achitați o altă sumă de bani.

Cel mai bun preț

Deoarece ne dorim ca reparațiile pe care le facem să fie de durată, folosim piese originale, care au o calitate foarte bună. Din această cauză prețurile nu sunt tot timpul cele mai mici în comparație cu alte service-uri gsm, deoarece piesele originale și de calitate sunt scumpe. Dar noi îți garantăm că noi avem cel mai bun preț + calitate de pe piață. Te așteptăm la noi sau trimite telefonul prin curier chiar astăzi ca să te convingi singur.

Cel mai bun suport technic

Pentru noi CLIENTUL este cel mai important.

Echipa noastră este pregătită să îți răspundă la orice întrebare legată de o posibilă problemă pe care o ai la telefonul tău, sau alt dispozitiv electronic, pe care îl avem inclus în lista noastră de reparații. În cele din urmă vă garantăm că veți fi mulțumit pentru că ați decis să lucrați cu noi, deoarece noi dăm viață telefonului tău.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.