Înlocuire buton Home Samsung S4 mini

50,00 lei

Un Samsung S4 mini fără un buton Acasă funcționabil este ca o bicicletă fără pedale. Indiferent dacă butonul funcționează uneori sau chiar deloc, nu trebuie să îți faci griji deoarece Glassgsm poate să rezolve problema rapid și sigur.

 

Golește

IMEI

Introduceți IMEI-ul afișat după tastarea codului *#06#

Cod Produs: glass9428gsm Categorie:

10/10, am facut programare si mi-au schimbat display-ul in 10min in fata mea, rapizi, promti si corecti la pret. Multumesc pentru servicii.

Serban TiberiuUn client fericit - ★★★★★

Foarte buni in ceea ce fac lucru de care m-au convins. Seriozitate si profesionalism

Andreea CracanăO clientă fericită - ★★★★★

Recomand cu incredere tuturor.

Marian GîtmanUn client fericit - ★★★★★

Cum îți dai seama dacă butonul home/acasă este defect ?

Defecte sau simptome care indică faptul că trebuie înlocuită această piesă:

  • Dacă încerci să ajungi la prima pagină sau să ieși dintr-o aplicație, iar butonul nu răspunde la comenzi.
  • Uneori funcționează alteori nu, de cele mai multe ori nu răspunde la comenzi.
  • Trebuie să apeși foarte tare pentru a își îndeplini funcția de înapoi, sau este foarte sensibil la atingere, la cea mai mică atingere, ești scos din aplicație.

90 de zile garantie

Orice reparație efectuată la noi, beneficiază de o garanție de 90 de zile. Dacă iPhone-ul dvs. are în continuare probleme, sau apar alte probleme după ce acesta a fost reparat la noi din cauza noastră, dvs. puteți veni la noi sau să trimiteți iPhone-ul la noi pentru a face din nou o diagnoză și dacă problema apărută la iPhone-ul dvs. este din vina noastră, noi vom repara telefonul gratis, fară să achitați o altă sumă de bani.

Cel mai bun preț

Deoarece ne dorim ca reparațiile pe care le facem să fie de durată, folosim piese originale, care au o calitate foarte bună. Din această cauză prețurile nu sunt tot timpul cele mai mici în comparație cu alte service-uri gsm, deoarece piesele originale și de calitate sunt scumpe. Dar noi îți garantăm că noi avem cel mai bun preț + calitate de pe piață. Te așteptăm la noi sau trimite telefonul prin curier chiar astăzi ca să te convingi singur.

Cel mai bun suport technic

Pentru noi CLIENTUL este cel mai important.

Echipa noastră este pregătită să îți răspundă la orice întrebare legată de o posibilă problemă pe care o ai la telefonul tău, sau alt dispozitiv electronic, pe care îl avem inclus în lista noastră de reparații. În cele din urmă vă garantăm că veți fi mulțumit pentru că ați decis să lucrați cu noi, deoarece noi dăm viață telefonului tău.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.