Înlocuire Acumulator Samsung S3

65,00 lei TVA INCLUS

Bateria telefonului tău nu mai ține ca la început? Nu e nimic, se poate rezolva fără multe bătăi de cap.  Te așteptăm cu Samsung-ul tău la noi, sau poți să îl trimiți prin curier deoarece echipa Glassgsm te poate ajuta ca bateria telefonului tău să aibă aceeași autonomie ca la început .

 

IMEI

Introduceți IMEI-ul afișat după tastarea codului *#06#

Cod Produs: glass8967gsm Categorie:

Recomand

Costel-Aurel SasuUn client fericit - ★★★★★

Seriosi si rapizi! Am reparat 4 telefoane la ei care functioneaza fara probleme. Recomand!

Rafael LupancuUn client fericit - ★★★★★

recomand cu mare incredere

Andreia CremenitchiO clientă fericită - ★★★★★

Cum îți dai seama dacă acumulatorul este defect ?

Defecte sau simptome care indică faptul că trebuie înlocuită această piesă:

  • Nu mai poți încărca iPhone-ul, se închide brusc.
  • Bateria/acumulatorul ține încărcat din ce în ce mai putin.
  • Spatele telefonului tău este umflat, deformat.

90 de zile garantie

Orice reparație efectuată la noi, beneficiază de o garanție de 90 de zile. Dacă iPhone-ul dvs. are în continuare probleme, sau apar alte probleme după ce acesta a fost reparat la noi din cauza noastră, dvs. puteți veni la noi sau să trimiteți iPhone-ul la noi pentru a face din nou o diagnoză și dacă problema apărută la iPhone-ul dvs. este din vina noastră, noi vom repara telefonul gratis, fară să achitați o altă sumă de bani.

Cel mai bun preț

Deoarece ne dorim ca reparațiile pe care le facem să fie de durată, folosim piese originale, care au o calitate foarte bună. Din această cauză prețurile nu sunt tot timpul cele mai mici în comparație cu alte service-uri gsm, deoarece piesele originale și de calitate sunt scumpe. Dar noi îți garantăm că noi avem cel mai bun preț + calitate de pe piață. Te așteptăm la noi sau trimite telefonul prin curier chiar astăzi ca să te convingi singur.

Cel mai bun suport technic

Pentru noi CLIENTUL este cel mai important.

Echipa noastră este pregătită să îți răspundă la orice întrebare legată de o posibilă problemă pe care o ai la telefonul tău, sau alt dispozitiv electronic, pe care îl avem inclus în lista noastră de reparații. În cele din urmă vă garantăm că veți fi mulțumit pentru că ați decis să lucrați cu noi, deoarece noi dăm viață telefonului tău.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.