Înlocuire Ramă Samsung S5 NEO

150,00 lei TVA INCLUS

Rama Samsung-ului tău arată urât? Este crăpată, zgâriată sau pur si simplu nu mai arată ca în prima zi? Nu mai îți ascunde telefonul și vino la noi ca să îl facem nou cu ajutorul unei rame noi pentru telefonul tău. Te așteptăm cu Samsung-ul tău la noi, sau poți să îl trimiți prin curier.

 

Golește

IMEI

Introduceți IMEI-ul afișat după tastarea codului *#06#

Cod Produs: glass10225gsm Categorie:

Un service foarte serios si foarte bun ! recomand la toti

Maftei OvidiuUn client fericit - ★★★★★

Recomand cu incredere!

Alexandru MateiciucUn client fericit - ★★★★★

Felicitari pentru seriozitatea si profesionalismul de care dati dovada!

Lavinia StrO clientă fericită - ★★★★★

Cum îți dai seama dacă rama este defectă ?

Defecte sau simptome care indică faptul că trebuie înlocuită această piesă:

  • Dacă aceasta este zgâriată.
  • Dacă este crăpată sau îndoită.
  • Telefonul este mai vulnerabil în cazul unui contact cu lichide sau mult praf.

90 de zile garantie

Orice reparație efectuată la noi, beneficiază de o garanție de 90 de zile. Dacă iPhone-ul dvs. are în continuare probleme, sau apar alte probleme după ce acesta a fost reparat la noi din cauza noastră, dvs. puteți veni la noi sau să trimiteți iPhone-ul la noi pentru a face din nou o diagnoză și dacă problema apărută la iPhone-ul dvs. este din vina noastră, noi vom repara telefonul gratis, fară să achitați o altă sumă de bani.

Cel mai bun preț

Deoarece ne dorim ca reparațiile pe care le facem să fie de durată, folosim piese originale, care au o calitate foarte bună. Din această cauză prețurile nu sunt tot timpul cele mai mici în comparație cu alte service-uri gsm, deoarece piesele originale și de calitate sunt scumpe. Dar noi îți garantăm că noi avem cel mai bun preț + calitate de pe piață. Te așteptăm la noi sau trimite telefonul prin curier chiar astăzi ca să te convingi singur.

Cel mai bun suport technic

Pentru noi CLIENTUL este cel mai important.

Echipa noastră este pregătită să îți răspundă la orice întrebare legată de o posibilă problemă pe care o ai la telefonul tău, sau alt dispozitiv electronic, pe care îl avem inclus în lista noastră de reparații. În cele din urmă vă garantăm că veți fi mulțumit pentru că ați decis să lucrați cu noi, deoarece noi dăm viață telefonului tău.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.