Înlocuire Spate Samsung S8

250,00 lei TVA INCLUS

Putem să zicem că aceasta este una dintre cele mai căutate reparații, deoarece multe persoane au ghinionul să scape Samsung S8 din mână sau de pe birou, iar spatele acestuia să se spargă. Dar nu trebuie să îți faci griji deoarece noi avem soluția pentru tine, vino la Glassgsm sau trimite telefonul prin curier și îți înlocuim spate.

Golește

IMEI

Introduceți IMEI-ul afișat după tastarea codului *#06#

Cod Produs: 12555 Categorie:

Profesionalism si rapiditate !! Bravo

Gabi CarpUn client fericit - ★★★★★

Cei de la Glassgsm au dovedit a fi cea mai buna alegere!! Recomand!!

Andrei StoleruUn client fericit - ★★★★★

Profesionalism,seriozitate si nu in ultimul rand amabilitate(lucru rar intalnit la service urile de telefoane sau calculatoare)

Szabo LaurentiuUn client fericit - ★★★★★

90 de zile garantie

Orice reparație efectuată la noi, beneficiază de o garanție de 90 de zile. Dacă iPhone-ul dvs. are în continuare probleme, sau apar alte probleme după ce acesta a fost reparat la noi din cauza noastră, dvs. puteți veni la noi sau să trimiteți iPhone-ul la noi pentru a face din nou o diagnoză și dacă problema apărută la iPhone-ul dvs. este din vina noastră, noi vom repara telefonul gratis, fară să achitați o altă sumă de bani.

Cel mai bun preț

Deoarece ne dorim ca reparațiile pe care le facem să fie de durată, folosim piese originale, care au o calitate foarte bună. Din această cauză prețurile nu sunt tot timpul cele mai mici în comparație cu alte service-uri gsm, deoarece piesele originale și de calitate sunt scumpe. Dar noi îți garantăm că noi avem cel mai bun preț + calitate de pe piață. Te așteptăm la noi sau trimite telefonul prin curier chiar astăzi ca să te convingi singur.

Cel mai bun suport technic

Pentru noi CLIENTUL este cel mai important.

Echipa noastră este pregătită să îți răspundă la orice întrebare legată de o posibilă problemă pe care o ai la telefonul tău, sau alt dispozitiv electronic, pe care îl avem inclus în lista noastră de reparații. În cele din urmă vă garantăm că veți fi mulțumit pentru că ați decis să lucrați cu noi, deoarece noi dăm viață telefonului tău.

<

p style=”text-align: center;”>Repară acum

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Numai clienți autentificați care au cumpărat acest produs pot scrie o recenzie.