was successfully added to your cart.

Apple

Siri va avea un nou buton de activare pe iPhone 8

By 4 septembrie 2017 No Comments

Se pare că surprizele celor de la Apple continuă să uimească utilizatorii. Noul smartphone, iPhone 8 sau iPhone X va avea un nou buton pentru activarea asistentului personal, Siri. În acest sens, Apple a reconfigurat clasicul buton Power.

 

Guilherme Rambo, un dezvoltator brazilian, a descoperit mai multe informa╚Ťii noi despre iPhone 8. Una dintre acestea vizeaz─â butonul Power ╚Öi o nou─â utilitate ÔÇô activarea asistentului personal, Siri. Dup─â cum relateaz─â dezvoltatorul, butonul Power va avea o lungime mai mare pe iPhone 8, iar ├«n codul surs─â al iOS exist─â o functie care permite activarea Siri.

Surse din cadrul producătorilor, au explicat faptul că iPhone 8 va avea butonul Power mai mare datorită diagonalei ecranului. Se pare însă că Apple a implementat și activarea asistentului personal, tot cu ajutorul acestui buton. Acesta va fi cu 50% mai lung decât cel din iPhone 7, însă diagonala vechiului model este mai mică.

 

Faptul că Apple se va folosi de butonul Power pentru a permite activarea Siri pe iPhone 8, este o noutate. Până acum Siri era activat prin apăsarea îndelungată a butonului Home. Guilherme Rambo a mai descoperit și faptul că iPhone 8 ar putea avea o nouă metodă de închidere. Apăsarea îndelungată a butonului Power activa meniul de închidere, la vechile modele. Dacă Apple va implementa activarea asistentului personal Siri, prin aceeași metodă, atunci, activarea meniului de închidere ar trebui să fie altul.

Se pare c─â ├«n iOS 11, Apple are deja un buton dedicat pentru activarea func╚Ťiei de ├«nchidere iPhone. Este posibil ca iPhone 8 s─â r─âm├ón─â doar cu aceast─â op╚Ťiune. Totu╚Öi, p─ârerile utilizatorilor sus╚Ťin c─â aceast─â inova╚Ťie nu e at├ót de eficient─â, din cauza necesit─â╚Ťii unui buton fizic.

Cu siguran╚Ť─â, Apple va avea un buton Power pentru pornire. ├Äns─â este posibil ca odat─â activat, functionalitatea sa s─â fie modificat─â de catre Apple. O alt─â posibilitate ar fi aceea ca Apple s─â permit─â alegerea func╚Ťionalit─â╚Ťii butonului Home pentru utilizatorii care vor folosi Siri ├«n locul butonului Power.

Modelul aniversar, iPhone 8 concentreaz─â toate inova╚Ťiile Apple. Este posibil ca ideea unei duble func╚Ťionalit─â╚Ťi a butonului Power s─â fie doar o testare a celor de la Apple. Totu╚Öi, nu se ╚Ötie cu precizie dac─â butonul Power al iPhone 8 va avea aceast─â modificare.

Zvonurile vehiculate în ultimele zile spun că iPhone 8 nu va fi lansat pe 12 septembrie. Se pare că Apple are nevoie de timp pentru a asigura o organizare optimă.

Cel mai probabil, data lans─ârii va fi 22 septembrie, la 10 zile de la evenimentul prezent─ârii, a╚Öa cum ne-a obi╚Önuit deja Apple cu noile modele de iPhone. ├Än data de 15 septembrie, c├ónd Samsung va lansa oficial noul Galaxy Note 8, Apple va anun╚Ťa deschiderea precomenzilor pentru noul s─âu smartphone.

Prezentarea din 12 septembrie va avea loc în amfiteatrul Steve Jobs, unde pregătirile sunt deja în plină desfășurare, însă mai sunt multe detalii de pus la punct. Totuși, cei de la Apple sunt încrezători în faptul că evenimentul se va ridica la măsura așteptărilor. Rămâne de văzut dacă va fi așa.

 

surse: iphoneitalia.com, appleinsider.com

 

 

Author Puscasu Rodica

More posts by Puscasu Rodica

Las─â un r─âspuns

┬ę 2016 Glassgsm.ro. | CUI: 32543269 | J33/896/2013