was successfully added to your cart.

Un incident cu un iPhone 7 Plus petrecut in Rusia, demonstrează capabilitatea unui iPhone 7 de a fi rezistent la apa.

Un rezident al orașului Yakutsk din Rusia și-a scăpat telefonul, un iPhone 7 Plus, într-una din găurile făcute in gheată pentru a pescui.

Pentru că nu a reușit să îl recupereze imediat, iPhone-ul a fost lăsat în apă peste noapte până când un prieten al proprietarului, capabil să se scufunde în apa rece, i-a sărit în ajutor.

#купель#iphone7#iphone7plus#Тест# сегодня позвонил друг попросил помочь достать со дна новенький IPhone 7+. Так вышло что во время ночной рыбалки он уронил нечаянно в лунку свой новенький IPhone 7+ телефон пролежал на дне реки 13 часов с 35 % зарядом батареи когда достал его, заряд батареи был 19 % , несмотря на то что температура воды была + 4 градуса. Ну и в завершение спасательной операции, я окунулся три раза так сказать смыл грехи😂👍🏻.

A post shared by Fedor Em (@emfedor1983) on

Scafandrul, identificat ca Fedor cu ajutorul unui cont de Instagram, a explicat că a trebuit sa încerce de trei ori până când a reușit să recupereze iPhone-ul din apa rece.

La scurt timp după ce a fost scos din apă, device-ul a pornit fără nici o problema, arătând că nu a fost afectat de faptul că a fost scăpat și lăsat în apa rece timp de 13 ore. Înainte de a fi scăpat în apă, se crede că telefonul avea 35% baterie.

Odată ce a fost scos din apa rece și returnat proprietarului, acesta a constatat că mai avea 19% baterie.

test iphone 7

iPhone 7 nu este chiar un device rezist la apa.

Conform testelor, telefonul este capabil să supraviețuiască unei scufundări de până la un metru adâncime timp de 30 de minute.

Acesta a fost intenționat mai mult pentru scăpările accidentale în apă, cum ar un accident la piscină sau pe plaja.

scafandru care a scos un Iphone 7 din apa inghetata

Apple a proiectat iPhone 7 cu rezistența la apa in minte, adăugând adeziv și cauciuc pe carcasă pentru a preveni sau pentru a limita infiltrarea apei sau a prafului.

Modelul anterior, iPhone 6s, are rezistență parțială la apă, cu adeziv și sigilii adăugate strategic în interiorul carcasei pentru a ajuta la protejarea device-ului.

Apple a decis să nu facă reclamă la aceasta trăsătura.

Dacă aveți probleme cu Iphone 7 vă recomandăm să citiți acest tutorial sau să vizitați secțiunea inlocuire display Iphone 7.

Author Robert

Am remarcat profesionalism în ceea ce fac și o doza mare de încredere și sinceritate pe care le-o ofer oamenilor zi de zi. Am realizat că pun la suflet ceea ce fac și asta fără să ofer prea multe explicații inutile pe care un client oricum nu le înțelege în proporție de 100%.

More posts by Robert

Lasă un răspuns

© 2016 Glassgsm.ro. | CUI: 32543269 | J33/896/2013