was successfully added to your cart.

Samsung Galaxy Note 7

Compania Samsung se dedică dezvoltării de produse de cea mai bună calitate și tratează cu maximă seriozitate fiecare incident raportat de către utilizatori. Ca răspuns la incidentele Galaxy Note 7 recente, Samsung a demarat o investigație minuțioasă, în urma căreia a descoperit o problemă izolată la celulele bateriei. Numărul cazurilor raportate la nivel global a fost redus, iar în momentul de față se desfășoară o investigație, în colaborare cu partenerii și furnizorii săi, pentru a identifica toate bateriile afectate de pe piață. Pentru că siguranța utilizatorilor rămâne prioritară pentru Samsung, vânzările și livrările de Galaxy Note 7 au fost oprite. Utilizatorii care folosesc deja Galaxy Note 7 sunt rugați să închidă dispozitivele și să revină la telefonul folosit anterior. Galaxy Note 7 va fi înlocuit voluntar de Samsung Electronics România S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/7668/2012, cu atribut fiscal RO, având cod unic de identificare fiscală (CUI) 2269272, cu un dispozitiv nou, începând cu 19 septembrie.

Samsung încurajează utilizatorii de Galaxy Note 7 să beneficieze de avantajele programului de înlocuire, ce oferă următoarele opțiuni:

  • Înlocuirea dispozitivului actual Galaxy Note 7 cu unul nou, începând cu 19 septembrie. Oferta este disponibilă la partenerii Samsung.
  • Utilizatorii își pot schimba oricând actualul Galaxy Note 7 cu un dispozitiv Galaxy S 7 sau S7 edge. Aceștia declară că diferența de preț va fi returnată utilizatorilor, oferta fiind disponibilă la partenerii Samsung.

Până când intră în posesia noului dispozitiv, utilizatorii Galaxy Note 7 sunt rugați să închidă telefoanele Note 7 și să le returneze cât mai curând în magazinele din care au fost achiziționate. Utilizatorii sunt rugați să folosească dispozitivul anterior până la momentul la care vor primi un nou Galaxy Note 7. Dacă nu mai au dispozitivul anterior, aceștia sunt rugați să contacteze serviciul de suport Samsung pentru mai multe informații sau retailerul de la care au achiziționat Galaxy Note 7, pentru a primi un dispozitiv până în momentul înlocuirii actualului Note 7.

Poate dorești să mai citești și:

Articole recente / Vizualizează toate articolele

Samsung Galaxy S9 – noutăți despre ecran

| Samsung | Niciun comentariu

Samsung Galaxy S9 va fi lansat în primăvara anului 2018, iar competiția acerbă cu alte companii producătoare de telefoane mobile a determinat implementarea unor îmbunătățiri prin care fanii să rămână…

Ai scăpat telefonul în apă? Iată ce trebuie faci ca să nu rămâi fără telefon de sărbători! 

| Sfaturi | Niciun comentariu

Cei care au achiziționat iPhone X sau unul din ultimele modele de  smartphone de la Samsung nu trebuie să-și facă probleme dacă îi prinde ploaia vorbind la telefon… nici chiar…

Decupajul smartphone-ului iPhone X – de la blamare la celebritate

| Apple | Niciun comentariu

A trecut mai bine de o lună de la lansare, iar decupajul smartphone-ului iPhone X a fost una dintre cele mai blamate caracteristici ale acestui model. Majoritatea fanilor consideră că…

iPhone X – cum se realizează capturile de ecran

| Apple | Niciun comentariu

Fanii Apple au fost foarte entuziasmați atunci când iPhone X a fost lansat, însă la scurt timp după aceea, mulți s-au aflat în dificultate, mai ales datorită lipsei butonului Home….

Lasă un răspuns

© 2016 Glassgsm.ro. | CUI: 32543269 | J33/896/2013